Un tânăr din Botoșani, acuzat că a prădat clientul unui complex comercial. Află ce metodă a folosit!

complex comercial, stiri, botosaniUn tânăr de 19 ani din Botoșani a furat bagajul unui bărbat din dulapul pentru clienți al unui complex comercial. Bărbatul de 32 de ani a mers la cumpărături și a decis să lase bagajul de mână la recepția magazinului, în dulapurile rezervate clienților, însă când s-a întors a constatat că aceasta a dispărut.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni la un complex comercial din municipiul Suceava. Polițiștii de la Secția Burdujeni au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, după ce și-a lăsat într-o cutie pentru bagajele clienţilor, o geacă cu diverse bunuri, a format cifrul de securitate fără să se asigure de confidențialitatea acestuia.

like facebookÎn aceste condiții, un tânăr de 19 ani, din județul Botoşani, aflându-se în zona dulapurilor destinate pentru bagajele clienţilor, a observat și memorat codul tastat de victimă pentru blocarea dulapului, după care a sustras din interior o geacă.

Tânărul a fost prins în scurt timp, iar geaca a fost recuperată și restituită proprietarului. El s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *