Un botoșănean, propus pentru funcția de vicepremier în Guvernul Dăncilă

viorel-stefan-ministru-finanteUn politician născut în județul Botoșani a fost validat de PSD să preia funcția de vicepremier în Guvernul Dăncilă. Este vorba de Viorel Ștefan, născut în localitatea Mitoc, județul Botoșani. Acesta a fost ministru de Finanțe în cabinetul lui Grindeanu.

like facebookParlamentarul, în vârstă de 63 de ani, este căsătorit, are trei copii şi este membru al partidului de 25 de ani. Economist de profesie, social-democratul a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi, iar în 2002 a devenit doctor în economie.

2 thoughts on “Un botoșănean, propus pentru funcția de vicepremier în Guvernul Dăncilă

  1. Asa botosaneni mai rar. Nascut ca sa fii botosanean 🙂 . Cred ca daca faceti o ancheta, jumatate din tara sunt moldoveni. Si ce daca …. Au plecat din saracie si s-au realizat dar au uitat de unde au plecat. Cred ca asta este blestemul nostru, al moldovenilor. Sunt persoane carora le este rusine sa spuna ca sunt din Moldova. Si la asta a contribuit Ceasca din plin si cei care au urmat la guvernare. Ca sa acopere lipsa de investitii si dezvoltare a zonei au lansat zvonul ca in caz de ocupare din partea rusilor facem ca Stefan cel Mare pustiim in calea lor totul 🙁 . Daca nu avem ce e si mai bine – costuri mai putine pentru tara. Dar la voturi se tot asteapta Moldova. Dragilor am sa astept clipa cand, cred ca peste vreo 20 ani, se vor satura de promisiuni si vor sti sa isi ceara drepturile, dar pacat ca voi nu veti mai fi pe actualele functii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *