Vezi tarifele propuse pentru Sala Polivalentă Elisabeta Lipă în 2018!

sala polivalentaConsilierii locali vor aproba în ședința din luna ianuarie tarifele de acces la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”. 50% din aceste taxe vor merge în bugetul municipalității, potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local. Astfel, tariful pentru închirierea tuturor spațiilor în vederea desfășurării de ședințe, mitinguri, târguri este de 450 lei pe oră sau 4.500 lei pe zi.

like facebookTariful pentru utilizarea echipamentelor la sala de forță este de 6 lei pe oră de persoană, în timp ce un abonament lunar ajunge la 60 lei pe lună de persoană. Abonamentul conține 24 de ședințe în sala de forță a câte două ore consecutive și opt ședinte de saună a câte 30 min. consecutive.

Tariful pentru închiriarea terenului de sport din sala mare pentru competiții sportive este de 150 lei pe oră iar închirierea terenului pentru alte activități de către persoane fizice sau juridice ajunge la 120 lei pe oră,

Asociațiile și cluburile sportive pot închiria sala în schimbul a 80 lei pe oră. Tariful pentru utilizarea unei mese de tenis ajunge la 9 lei pe oră.

Vezi aici toate tarifele propuse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *