Profi a deschis, joi, un nou magazin în judeţul Botoşani. Vezi noua locaţie!

magazin profi loco, stiri, botosani, buceceaCunoscutul retailer de produse alimentare şi industriale Profi a deschis, joi, un nou magazin în judeţul Botoşani. Este vorba de magazinul Profi Loco deschid în oraşul Bucecea.

Acesta este cel de-al optulea magazin pe care Profi îl are la Botoşani şi primul în afara municipiului reşedinţă de judeţ.

Profi, retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a ajuns la zece deschideri în retailul modern în această lună. Ultimele patru unități au fost inaugurate în Bucecea, București, Popești-Leordeni și Iași.

like facebookNoul magazin Profi deschis la Bucecea, Botoșani, este al 170-lea inaugurat în formatul Loco. Adresa magazinlui este Calea Națională, nr.70-72, bl. A4-A6 pe o suprafață totală de 335 mp, din care sala de vânzări acoperă 241 mp.

Unitățile din celelalte orașe sunt deschise în format City. Cea din București se găsește în sectorul 4, pe str. Cercetătorilor, nr. 9, și are o suprafață totală de 175 mp, suprafața de vânzări fiind de 112 mp.

Magazinul din Iași se află pe B-dul Carol, nr. 5, și se întinde pe o suprafață totală de 335 mp, din care sala de vânzări este de 238 mp.

Prima unitate Profi din Popești-Leordeni, județul Ilfov, se află pe str. Drumul Fermei, nr. 34, și are o suprafață totală de 168 mp, suprafața de vânzări măsurând 112 mp.

Cu 705 magazine prezente în 384 de localități, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Retailerul a încheiat anul financiar 2016 cu afaceri de peste 3,54 miliarde de lei, cu aproape 40% mai mult decât în anul fiscal precedent, iar pentru 2017 retailerul estimează că va atinge pragul de 1 miliard de euro.

One thought on “Profi a deschis, joi, un nou magazin în judeţul Botoşani. Vezi noua locaţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *