Export neobişnuit! O firmă din Botoşani livrează geamuri termopan în Uniunea Europeană

fabrica de termopane, tamistef srl, stiri, botosani O firmă din Botoşani face export cu un produs mai puţin obişnuit. Aceasta livrează geamuri termopan în mai multe state din Uniunea Europeană.

Este vorba de societatea comercială Tamistef SRL, cea care vinde tâmplărie termopan, dar şi sticlă bombată, sablată, foliată, cristale sau fazetată în ţări precum Franţa, Italia sau Spania.

„Avem o fabrică nouă care ne permite să realizăm produse la cele mai ridicate standarde, cu mare căutare pe piaţa europeană. Tamistef a investit peste un milion de euro în echipamente de producţie, iar acest lucru acest lucru ne aduce calitate şi, implicit, clienţi pe piaţa naţională, dar şi străină„, a afirmat managerul Tamistef, Iulian Ştefanache.

like facebookAcesta susţine că livrările de geamuri termopan şi sticlă către export însumează câteva sute de mii de euro pe an.

Fabrica de termopane din Botoşani a avut, în 2017, o cifră de afaceri de peste opt milioane de lei, în creştere cu aproximativ 30% faţă de anul precedent.

Tamistef SRL, care foloseşte profile Gealan şi Teraplast, dar şi feronerie Roto, are aproximativ 40 de angajaţi.

 

 

One thought on “Export neobişnuit! O firmă din Botoşani livrează geamuri termopan în Uniunea Europeană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *