Botoşănenii vor avea curse charter de pe Aeroportul Suceava spre o nouă destinație, din toamnă

Aeroportul Suceava, stiri, botosani, salcea, tour operatorO nouă companie aeriană a anunțat zboruri charter de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava.  Tour-operatorul turc Need Tour pune la dispoziție, din luna iunie a acestui an, un zbor charter către Antalya, care va fi operat cu un avion de capacitate mare, Boeing 737, cu 189 de locuri.

Cursele vor fi operate în zilele de duminică, în perioada 3 iunie- 23 septembrie 2018. Cursa va pleca din Suceava la ora 11:00 și va ateriza în Antalya la 13:00, iar din Antalya va decola la ora 8:00 și va ateriza la Suceava la ora 10:00.

De asemenea, din toamna acestui an va fi lansată o cursă charter de pe Aeroportul Suceava, spre Egipt. Spre această destinație va fi un zbor pe săptămână.

Din toamnă, angajamentul acestui tour operator este, imediat după ce se încheie sezonul estival, așa cum am anunțat, 23 septembrie, intenția va fi zboruri către Egipt- Sharm El Sheikh, deci destinații din toamnă cu același operator, iar de anul viitor solicitarea expresă a mea a fost cursele cu Israelul și asta au în calcul curse Tel a viv- Suceava”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

One thought on “Botoşănenii vor avea curse charter de pe Aeroportul Suceava spre o nouă destinație, din toamnă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *