VIDEO! Un individ, care a ucis un bărbat din judeţul Botoşani, prins de autoritățile din Spania

stiri-botosani, stiri din botosani, arestatUn individ de 34 de ani, dat în urmărire după ce a fost condamnat pentru că a ucis cu un par un bărbat din Corni, încercând să îl tâlhărească, a fost prins în Spania. Este vorba despre Marian Costel Stan, din comuna suceveană Pătrăuți, care a primit 14 ani de închisoare, dar se sustrăgea pedepsei.

Bărbatul a fost depistat, la data de 11 ianuarie a.c., în urma activităților investigative desfășurate de polițiștii din cadrul I.P.J. Suceava, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Române, desfășurate în cooperare cu autoritățile spaniole. Acesta era urmărit internațional, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse de 14 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmată de moartea victimei, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

În noaptea de 20 spre 21 aprilie 2016, suceveanul, împreună cu o altă persoană, respectiv Costel Tican, a pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei locuințe din Corni, județul Botoșani, cu intenția de a fura bunuri.

Fiind surprins de victima de 66 de ani, pentru a-și asigura scăparea, a lovit-o cu un par în zona capului, fapt ce a condus la decesul acesteia.

„Schimbul de date și informații cu autoritățile spaniole s-a realizat prin intermediul atașatului de afaceri interne român acreditat la Madrid. O escortă a Poliției Române îl va prelua și aduce în țară, din Spania, în cursul acestei luni”,arată Poliția Română.

Cea mai grea pedeapsă a primit-o Marian Costel Stan, respectiv 14 ani de închisoare, în timp ce Costel Tican a primit patru ani l-a care s-au mai adăugat un rest de 380 de zile dintr-o pedeapsă anterioară. Sentinţa a fost dată de Tribunalul Botoşani şi confirmată de Curtea de Apel Suceava.

One thought on “VIDEO! Un individ, care a ucis un bărbat din judeţul Botoşani, prins de autoritățile din Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com