FOTO Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență promite opt autospeciale pentru județul Botoșani

premieri, isu, botosani, stiri (1)Pompierii botoșăneni au efectuat bilanţul anului 2017, joi, în sala Teatrului Mihai Eminescu. La eveniment au luat parte șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Daniel Marian Dragne, prefectul Dan Șlincu, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, șefi ai structurilor MAI.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, col. Cristian Amarandei, a vorbit despre misiunile ISU, ale SMURD, dar și despre serviciile voluntare pentru situații de urgență. De asemenea, despre obiectivele instituției.

like facebookPreședintele Consiliului Județean a anunțat în cadrul întâlnirii că există promisiuni de la nivel central că vor ajunge la nivelul județului Botoșani opt autospeciale.

Mă bucur că suntem împreună. Pompierii stau în sondaje cel mai bine, după Biserica Ortodoxă. Și asta nu întâmplător. Vreau să vă felicit la această acțiune de bilanț, și să vă spun că aveți o misiune importantă și diversificată în ceea ce înseamnă activitatea comunităților și județului (…) Am urmărit și dinamica dotărilor de la pompieri, și de unde la apărarea civilă aveau un ARO cu cauciucuri șterse, acum situația este mult mai bună”, a menționat Macaleți.

Șeful IGSU a felicitat conducerea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență pentru activitatea avută anul trecut. Marian Dragne a anunțat că anul acesta vor continua dotările inspectoratelor și că și ISU Botoșani se află pe listă.

Vreau să vă asigur că Botoșaniul nu este un județ uitat, ci dimpotrivă este chiar unul din inspectoratele care în ultimii doi ani de zile area cea mai bună creștere, aflându-se pe o pantă ascendentă. Aceste rezultate și profesionale și în plan imagistic se datorează muncii în echipă și felicit deja comanda inspectoratului și pe toți colegii pentru activitatea desfășurată. Inspectoratul General se află într-o perioadă de modernizare. Am reușit cu ajutorul Guvernului să schimbăm o parte din tehnica noastră. Avem mașini de intervenție de peste 30 ani, lucru acesta începe să se schimbe. O parte dintre autoscări au fost schimbate la sfârșitul anului, 16,  64 vin în perioada următoare și urmează să fie semnate contractele până în octombrie, iar județul Botoșani va avea două astfel mijloace de intervenție. Am făcut promisiunea celor opt mașini, poate vor fi mai multe”, a spus șeful IGSU la Botoșani.

bil‎ant isu pompieri

macaleti la pompieri

dan slincu la pompieri

2 thoughts on “FOTO Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență promite opt autospeciale pentru județul Botoșani

  1. Domnul acesta primite parca e proprietar pe autospeciale si le aduce de acasa !
    Cei care sunt in slujba cetateanului ne promit ca ne dau parca le aduc din buzunarul propriu!
    Cred ca aceasta perceptie ca ei sunt proprietari pe ceia ce ar trebui sa faca pentru miile de euro pe care ii primesc drept solda??
    ASA AM FOST INVATATI DE COMUNISTI ??
    NU CREDETI CA TREBUIE SCHIMBATA VIZIUNEA ASUPRA BANULUI PUBLIC?
    MA INTREB SI EU ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *