Un consilier județean cere reprezentanților Spitalului Județean o situație cu personalul medical încadrat. Vezi motivul!

cjUn consilier județean cere de la conducerea Spitalului Județean o situație cu personalul medical încadrat. Mirela Saucă susține că sistemul sanitar se confruntă cu o lipsă de personal și că din noiembrie, în urma examenului de rezidențiat , nu mai puțin de 1500 de medici sunt șomeri.

like facebookSuntem conștienți cu toții că sistemul de sănătate se confruntă cu o multitudine de probleme. Una din probleme este lipsa acută de personal din spitale. Și urmare examenului de rezidențiat susținut în noimebrie, ne-am ales cu 1500 de mediciu șomeri. Având în vedere faptul că cea mai maree unitate medicală din județul Botoșani se află în subordinea Consiliului Județean, cred că ar fi important pentru noi să aflăm dacă această problemă, a lipsei de personal, afectează activitatea la Spitalul Județean mavromati. Adresez domnului manager rugămintea de a ne prezenta o situație prin care să vedem care este nevoia reală de personal la Spitalul Județean și în ce măsură această nevoie e acoperită de personalul medicalul”, a declarat Mirela Saucă.

One thought on “Un consilier județean cere reprezentanților Spitalului Județean o situație cu personalul medical încadrat. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *