Șoferul beat care a produs accidentul de pe Bulevardul Mihai Eminescu avea ITP expirat. Ce măsuri au luat polițiștii!

accident, bulevardul mihai eminescu, stiri, politie, botosaniȘoferul beat care a produs accidentul de marți seară de pe Bulevardul Mihai Eminescu avea ITP expirat. Acesta se afla la volanul unui BMW cu numere de Suceava și circula pe Bulevardul ”Mihai Eminescu” dinspre Colegiul Laurian spre Marchian, iar la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu intră pe contrasens și se izbește într-un VW condus de Radu Grigoraș, patronul de la RVG.

Citește știrea inițială: FOTO Accidentul pe Bulevardul Mihai Eminescu. Un tânăr băut a lovit trei mașini

like facebookDupă producerea accidentului, șoferul, Petru Daniel Văcărescu, de 42 de ani, și-a continuat drumul, însă pierde din nou controlul asupra volanului, urcă cu mașina pe trotuar, unde rupe un pom, după care revine pe carosabil și lovește o autoutilitară care se afla parcată, care intră și într-un Audi, de asemenea parcat.

În urma testării cu etilotestul a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de el, polițișii au luat măsura întocmirii unui dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, dar și aplicarea unei amenzi de 1.305 lei și reținerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.

 

One thought on “Șoferul beat care a produs accidentul de pe Bulevardul Mihai Eminescu avea ITP expirat. Ce măsuri au luat polițiștii!

  1. In timp ce politia ii vaneaza pe soferii care merg cu 62 km/h in localitate… In loc sa se organizeze filtre zilnic in care sa-i gaseasca pe cei bauti, bat drumurile aiurea si consuma combustibil inutil. Ieri (marti) cei cu Loganul neinscriptionat stateau si pazeau trecerea de pietoni de la intrare in parcarea magazinului Botosani, la ora amiezii, cand era aglomeratia maxima si, inevitabil se intalneau pe trecere si masinile si pietonii. Ei aplicau legea sarguinciosi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *