Brandușa Covalciuc Ciobanu, pe mâna medicilor esteticieni. Ce și-a făcut interpreta de muzică populară!

Foto Wowbiz
Foto Wowbiz

Brandusa Covalciuc – Ciobanu a ajuns la o clinica din Iasi. Cantareata de muzica populara a fost supusa unei proceduri moderne pentru a scapa de cateva complexe. La 53 de ani, Brandusa Covalciuc – Ciobanu e in pas cu moda. De cand și-a micsorat stomacul și a slăbit 40 de kilograme, cantareata de muzica populara merge adesea la cabinetele medicilor esteticieni ca sa-si faca diverse tratamente sau injectii ca sa scape de riduri si alte imperfectiuni, informează WoWbiz.ro.

like facebookRecent, artista a fost la o clinica din Iasi, la un medic estetician renumit, pentru a-i “ridica” putin pleoapele, obrajii si pentru a-i umple ridurile din jurul gurii. Mai exact, doctorul i-a facut un lifting facial nechirurgical, cu anestezie locala.

 “Nu e prima oara cand merg la Dr Lucian Popa, la Iasi, este destul de aproape de casa mea. Eu locuiesc in Botosani. Am mai fost o data sa-mi umple ridurile, golurile din jurul buzelor. Acum mi-am facut un lifting facial fara cutit, doar cu injectii. Mi-a ridicat fata. Aveam ochii si obrajii lasati si parca aveam chipul unei femei triste”, ne-a spus Brandusa Covalciuc – Ciobanu.

“Este vorba despre un concept general de restaurare faciala completa (Lifting 4D). Acesta restaureaza volumele faciale folosind acid hialuronic in cantitati mici, dar prin dispozitia particulara reuseste sa imbunatateasca esential aspectul facial.Tehnica este folosita sub forma unor sedinte de tratament repetate, pana la 6 luni, obtinand restaurarea tuturor structurilor anatomice ale fetei si avand ca scop restaurarea faciala nechirurgicala”, ne-a explicat medicul estetician Dr. Lucian Popa.

Sursa: WoWbiz.ro

brandusa covalciuc la medic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *