Buletin de ştiri … neverificate

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniLa societatea comercială URBAN SERV, noua organigramă aprobată a stârnit numeroase controverse și dialoguri interesante on line sau chiar … off line. Contradicțiile și nedumeririle semnalate de către unii salariați sau … aparținători au fost realmente spulberate de către comisia alcătuită special pentru această problemă. Singura eroare constatată a fost una de … dactilografiere. Astfel, secretara care a transpus pe hârtie organigrama, a pus din greșeală, caseta cu ”DIRECTOR GENERAL” sub cea pe care nu se uscase încă cerneala și pe care scria ”DIRECTOR ADJUNCT”!
  • Copleșiți de … ”succesurile” înregistrate la ceremonia dedicată zilei Poetului (în special momentul Medeea Iancu!) organizatorii deja țintesc mult mai sus pentru edițiile viitoare. În acest sens, au fost deja inițiate demersuri pentru cooptarea în echipa de recitatori a cunoscutelor Sexybrăileanca și Laura Andreșan (cea din urmă, trecută la capitolul proză!) dar și a celebrei Daniela Crudu, care va evolua, sub bagheta lui Capatos,  la secțiunea nou-înființată, ”Mimica erotică de avangardă”!
  •  Inspirat de ultima vizită pe plaiurile botoșănene unde cei patru corifei – Eminescu, Enescu, Iorga și Luchian – străjuiesc intrările în județ, președintele Camerei Deputaților și al PSD a emis un ordin care obligă autoritățile teleormănene să amplaseze și ei acolo, în noul județ al geniilor, pancarte cu patru din marile valori ale momentului: Liviu Dragnea, Carmen Dan și Viorica Dăncilă. Personajul din al patrulea panou, prea tânără fiind, este deocamdată la capitolul ”Strict secret”. Surse demne de încredere susțin că deja se fac pregătiri pentru montarea panoului domnișoarei în locul unui teleormănean ajuns din întâmplare cunoscut: Marin Preda!
  • Nedumerit de sensul, scopul și menirea principalelor grupări politice din România, un botoșănean a solicitat de la OSIM explicații despre denumirea și rolul acestor partide, așa cum sunt prezentate în documentația care a stat la baza înregistrării lor.  De necrezut dar răspunsul de la OSIM a fost foarte prompt și la obiect. Astfel, conform …”vax”-ului primit, botoșăneanul a aflat în premieră ce semnifică sigla partidelor: PSD     – Partidul Stăpânului Dragnea, PNL     – Partidul neputinciosului Ludovic, ALDE – Alți liberali deveniți eunuci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *