Anchetă realizată și de inspectorii de muncă în cazul accidentului în care au fost implicate cele două profesoare

itm BotosaniAccidentul rutier de joi de la Stăuceni, în care au fost implicate două cadre didactice a intrat și în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani. Potrivit ITM, în data de 18 ianuarie, a  avut loc  un  eveniment  în  care au fost implicate conform comunicării făcute de angajator T. Alina Mihaela şi C. Mihaela, cu  vârsta  de  34   ani respectiv 47 de ani,   profesoare  la  Școala  gimnazială  nr.1 Gorbăneşti.

În  timp  ce se deplasau cu maşina la serviciu, de la Botoşani la Silişcani, la ieşirea din localitatea Victoria, pe DN 29D, şoferița a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu maşina în afara părţii carosabile, lovind un copac. În urma accidentului pasagera din dreapta, colegă de serviciu, a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea acesteia din maşină.

Persoana accidentată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate. Evenimentul  soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator iar dosarul de cercetare va  fi  înaintat spre verificare  şi  avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform cu  prevederile Legii 319/2006  a  securităţii  şi  sănătăţii în muncă, potrivit ITM Botoșani.

 

One thought on “Anchetă realizată și de inspectorii de muncă în cazul accidentului în care au fost implicate cele două profesoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *