Percheziţii efectuate de Poliţie în mai multe locuinţe din Botoşani. Ce căutau oamenii legii!

mascati, stiri, botosaniPoliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică şi Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, lucrători din cadrul IJJ Botoşani, societăţii comerciale Locativa Botoşani şi Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanei Botoşani, au organizat, joi, şi desfăşurat acţiuni pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În cadrul acţiunilor au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la locuinţe situate pe străzile Adrian Adamiu,  1 Decembrie şi Elena Rareş, aparţinând unor persoane bănuite de comiterea de furturi din buzunare, în urma cărora au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 9 terminale mobile şi mai multe bunuri.

like facebookDe asemenea, au fost efectuate controale la două imobile sociale situate pe strada Parcul Tineretului.

Totodată, poliţiştii au acţionat şi în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani, pentru prevenirea furturilor din buzunare.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate peste 270 de persoane şi verificaţi 26 de agenţi economici.

Au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.740 de lei, dintre care 11 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 6 la OUG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

 

 

2 thoughts on “Percheziţii efectuate de Poliţie în mai multe locuinţe din Botoşani. Ce căutau oamenii legii!

  1. „oamenii legii”:)))…Pai tot om al legii era si ala dezaxat care se dadea la copii,da?? Ce „oameni ai legii”?? Cautau sa dea amenzzi si nimic altceva….asta cu „climat de siguranta” e pentru prosti si naivi care inca mai cred in povesti.

  2. Bine le fac. Sunt familii intregi care traiesc din furat, ca le e rusina sa munceasca. Asta e adevarul. Pentru minoritari e rusinos sa munceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *