Profesoara care s-a urcat băută la volan și a provocat un accident, cercetată disciplinar. Inspector IȘJ: Este regretabil

stiri, botosani, stiri din botosani, masina in mal de pamant, accident victoria (4)Profesoara care s-a urcat la volan băută și a provocat un accident în timp ce se deplasa cu mașina la ore, va fi cercetată disciplinar. Inspectorul școlar Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că paralel cu cercetarea poliției, se va face și o anchetă la nivelul școlii unde predă Alina Trofin.

Se va constitui o comisie de cercetare disciplinară la nivelul școlii, urmând a se stabili sancțiuni; de la avertisment până la diminuarea salariului, funcție de gravitatea faptei. Este regretabil că un cadru didactic s-a pornit la ore în starea respectivă”, a menționat Manolache.

Femeia a fost testată cu etilotestul și a reieşit o concentraţie de 0,19 mg/alcool pur în aerul expirat. Accidentul a avut loc, joi dimineață, la ieşire din localitatea Victoria, din comuna Stăuceni.

Alina Trofin conducea un autoturism Ford spre Ştefăneşti, iar, la un moment dat,  din cauza zăpezii viscolite de pe carosabil, a pierdut controlul volanului, maşina a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac și un mal de pământ din partea dreaptă.

like facebookÎn urma accidentului, o femeie, care se afla pe scaunul din dreapta şoferiţei, a rămas blocată în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea sa. Aceasta a fost rănită, dar starea sa nu este gravă. Șoferița are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

One thought on “Profesoara care s-a urcat băută la volan și a provocat un accident, cercetată disciplinar. Inspector IȘJ: Este regretabil

  1. Curios de aflat de ce nu au dat comunicat de presa si atunci cand un cunoscut profesor de la Economic (prieten bun cu paharoiul )a plecat beat de la scoala spre ….(nu se stie destinatia) si a avut accident in buricul targului.Bine ar fi sa dea comunicat sa ne spuna ce sanctiuni a primit acel profesor,cunoscut consumator zilnic in timpul programului.In cazul de fata vorbim de inconstienta ,sa pleci la drum in conditii de iarna fiind sub influenta alcoolului,dar nu vad cum poti sa sanctionez pe cale legala la locul de munca .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *