Proiectul de buget al Primăriei Botoșani pe 2018, făcut public. Vezi unde vor fi direcționați banii!

primaria BotosaniPrimăria Botoşani a publicat pe site-ul propriu proiectul bugetului municipiului pe 2018. Veniturile propuse pentru 2018  vor fi de 143. 292 milioane lei, din care 44,8 milioane lei din taxe și impozite locale, 46,7 milioane lei reprezintă cote defalcate din impozitul pe venit, 23,3 milioane lei sume defalcate din TVA plus subvenții.

Cheltuieliule pentru funcționare sunt de peste 129,7 milioane lei, în timp ce pentru dezvoltare se va aloca o sumă nesemnificativă: 13,5 milioane lei.

like facebookÎn acest an se vor aloca 4,1 milioane de lei pentru întreținere și reparații străzi, în timp ce suma alocată pentru susținerea programelor sportive și culturale va fi de un milion lei. Suma alocată bisericilor va fi de 400.000 lei, iar subvenția către energia termică de 6 milioane lei.

Subvenția la transportul în comun va depăși 4,3 milioane lei.

Cheltuielile secțiunii de dezvoltare, in sumă de 13.5 milioane lei reprezintd cheltuielile destinate obiectivelor de investiții, respectiv execuție utilități la ANL Cișmea, utilități la ANL-urile din Șoseaua Iașului, utilități la spitalul de boli cronice, extinderea rețelei de gaz, extinderea Cimitirului Eternitatea și modernizarea unor străzi neasfaltate.

Proiectul urmează să fie supus spre dezbatere în Consiliul Local și cel mai probabil va suferi și modificări.

Vezi aici proiectul de buget!

One thought on “Proiectul de buget al Primăriei Botoșani pe 2018, făcut public. Vezi unde vor fi direcționați banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *