Bătaie pe un post la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto. Toți cei 22 de candidați au fost respinși

Serviciul Permise AutoBătaie mare pe posturile din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne. Nu mai puțin de 22 de candidați s-au înscris pe un post contractual la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto și toți au fost respinși.

like facebookPrefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, a declarat că toate cele 22 de dosare au fost respinse întrucât nu îndeplineau condițiile cerute.

Se va relua concursul. S-a cerut dovada participării la un curs de IT și cele mai multe dosare nu conțineau acest document. Au fost respinse”, a spus Șlincu.

Al doilea post scos la concurs este de agent poliție. Perioada depunerii dosarelor este 19 ianuarie ,  între 22 și 26 ianuarie are loc examinarea psihologică, pe 8 februarie verificarea dosarelor și 14 pe februarie proba scrisă.

 

3 thoughts on “Bătaie pe un post la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto. Toți cei 22 de candidați au fost respinși

  1. hmmm , oare cine trebuia sa intre si a fost prost??? reluare …..
    DNA …… sa mai organizat un concurs in alta institutie sau afisat vineri la ora 14 conditiile au chemat presa sa filmeze iar la ora 15 a disparut anuntul !!oricum au trecut 10 ani …..

  2. Probabil daca se duce un inginer IT cu diploma va fi respins…ca deh…nu a participat la un curs IT la cucuietii din deal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *