Telenovelă în politică! Europarlamentarul botoșănean care a divorţat şi… s-a ”combinat” cu asistenta!

Foto Cancan
Foto Cancan

Mandatul de europarlamentar obţinut de Mihai Ţurcanu a creat o ”ruptură” în familia politicianului. Acesta nu s-a despărţit doar de judeţ, fiind nevoit să meargă la Bruxelles, ci, anul trecut, a făcut-o şi de soţie. Ţurcanu este cel care a decis să pună punct căsniciei cu Ana, femeia cu care are şi două fetiţe.

La puţin timp după ce divorţul la notar s-a semnat, politicianul s-a apropiat de una dintre asistentele lui, o fostă reporteriţă a Antenei. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă dezvăluie, în premieră, legătura dintre europarlamentarul PNL Mihai Ţurcanu şi fosta jurnalistă Dana Husman.

Potrivit surselor noastre, cei doi s-au cunoscut pe vremea când Ţurcanu era preşedinte al ANSVSA (2012-2013), iar ea era jurnalist acreditat la ANSVSA. Apropierea nu s-a produs imediat, ci mai târziu, undeva prin 2014-2015. Sursele noastre susţin că, la un moment, Ana a aflat de toată această situaţie, de la un fost consilier cu care lucrase soţul ei la acea vreme: “Fosta lui soţie a aflat de relaţia pe care o are cu Dana Husman de la un fost consilier, cu care a lucrat în perioada 2012-2013, la ANSVSA. Acesta i-a trimis poze şi filmări Anei de la petrecerile organizate la Restaurantul Diesel din Bucureşti, acolo unde aveau loc întâlnirile la ceas de seară”.

like facebookÎn iulie 2017, europarlamentarul a divorţat la notar

Abia în vara anului trecut, cei doi au divorţat la notar, nedorind să se adreseze instanţei de judecată. Având în vedere că au doi copii minori, a fost nevoie şi de o anchetă socială efectuată de Serviciul Public Local de Asistenţă Socială (SPLAS) din cadrul Primăriei Botoşani.

In timp ce Mihai Ţurcanu devenea, în sfârşit, un bărbat liber, Dana Husman pleca de la Antenă, trustul care a consacrat-o,  şi era numită, de către politician, consilier stagiar la Bruxelles, conform paginii acestuia. Iar de atunci este nedespărţită de el, chiar şi la evenimentele de familie.

În octombrie au fost împreună la botezul fetiţei fratelui său, Florin Ţurcanu, pe care au şi creştinat-o amândoi, eveniment care a avut loc în Botoşani, iar în decembrie au mers la Strasbourg. Mai mult decât atât, Mihai Ţurcanu îşi doreşte foarte mult un băiat, având două fetiţe, deci nu este exclus ca Dana să îi dăruiască un copil în curând”, ne-au mai spus sursele noastre.

Deşi Ţurcanu este un bărbat liber, nu-şi asumă relaţia

La prima vedere am putea spune că cei doi au reuşit să treacă peste toate obstacolele de când s-au apropiat, însă politicianul ezită să-şi asume vreo relaţie.

Dana fiind tot din Botoşani, a început să circule zvonul că mătuşa ei s-ar fi lăudat cu faptul că nepoata ei se iubeşte cu un europarlamentar şi au planuri serioase pe viitor. Însă, tatăl lui Mihai a făcut atac cerebral, fiind operat de urgenţă la cap, în urma despărţirii acestuia de familie, iar, de câteva luni bune, este internat într-un spital din Capitală, fiind grav bolnav. Acest lucru împiedică să aibă loc nunta mult sperată şi aşteptată ”, au mai mărturisit sursele citate pentru CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România.

Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *