Buletin de știri … neverificate!

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniLa propunerea (decentă!) a agenților de la Poliția Rutieră, Primăria municipiului va amplasa pe trotuarul din fața farmaciei Catena  (fostul magazin Tati, vis-a-vis de Casa Sindicatelor) un semafor cu lumină intermitentă pentru a veni în sprijinul cocalarilor și pițipoancelor care opresc aici pentru a se aproviziona cu prezervative și OB-uri. În acest fel, respectivii noștri concetățeni vor fi scutiți de corvoada aprinderii luminilor de avarie!
  • Din surse demne de încredere am aflat că una din propunerile pentru vacantatul post de ministru al Apelor și Pădurilor, adică al Mediului a fost un botoșănean, respectiv președintele CJ. Din păcate, tratativele s-au împotmolit datorită faptului că în schema Ministerului era prins un singur purtător de cuvânt și nu măcar vreo trei-patru câți ar fi fost nevoie în cazul nominalizării concitadinului nostru.
  • Ziua Culturii Naționale – 15 ianuarie – va fi tristă în acest an pentru botoșăneni întrucât trei somități nu vor putea onora invitația făcută de oficialități. Astfel, Maria Grapini va lipsi din cauza unor tumori la … limbă apărute pe fondul unei insufuciențe cerebrale iar Liviu Pop din cauza unei infecții la genunche. Din fericire, Carmen Dan nu are probleme de sănătate, dar nu a făcut deplasarea la Botoșani deoarece are decât foarte puțin timp la dispoziție, studiile aprofundate de pedologie și pedofilie ocupându-i tot timpul.
  • Printr-o scrisoare adresată președintelui rețelei Facebook, Mark Zuckerberg, reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii a solicitat imperativ limitarea postărilor despre divorțul Danei Grecu întrucât eclipsează în mod vădit preconizata nuntă a Prințului Harry…

One thought on “Buletin de știri … neverificate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *