FOTO Şedinţă la PSD Botoşani. Liderii locali au discutat despre situaţia tensionată din partid

sedinta comitetului executiv psd, botosani, stiriLiderii PSD Botoşani s-au reunit, sâmbătă, în şedinţa Comitetului Executiv Județean în cadrul căreia au discutat, printre altele, şi despre situaţia tensionată din partid.

Fără a adopta o poziţie tranşantă, liderii din Botoşani au susţinut nevoia organizării unui Comitet Executiv de urgenţă la Bucureşti, pentru a pune capăt scandalului intern, ai cărui protagonişti sunt Mihai Tudose şi Liviu Dragnea.

„Toți liderii din PSD trebuie să pună pe primul loc cetățenii care ne-au acordat încrederea. Deci discuțiile din partid trebuie lămurite cât mai repede. Nu are sens să perpetuăm această stare neclară până la finalul lunii ianuarie. Trebuie să ne întâlnim în cel mai scurt timp într-un CEX în care să ajungem la o concluzie clară, pe care să ne-o asumăm cu toții, iar apoi să ne concentrăm pe realizarea programului de guvernare„, spune preşedinta PSD, Doina Federovici.

like facebookObiectivul nostru comun este doar unul singur: punerea în aplicare a tuturor măsurilor din Programul de Guvernare al PSD, pentru asigurarea unei guvernări bune pentru România și pentru toți cetățenii. Astfel, pentru clarificarea lucrurilor din interiorul partidului nostru se impune convocarea de urgență a Comitetului Executiv Național. PSD a fost și trebuie să rămână un partid unit, pentru ca toți românii să trăiască mai bine”, susţine, la rândul său, deputatul Costel Lupaşcu.

3 thoughts on “FOTO Şedinţă la PSD Botoşani. Liderii locali au discutat despre situaţia tensionată din partid

  1. Deja traim mai bine. Mult mai bine… Mai aplaudati o data trecerea motiunii de cenzura impotriva propriului guvern…

  2. Nustiu cat e adevarat ca cei prezenti la aceasta
    intalnire reprezinta cu adevarat acel segment al
    locuitorilor ce simpatizeaza cu PSD ,cred ca de fapt
    asi urmaresc scopurile personale si plecaciune in fata sefilor de partid.

  3. Toate bune si frumoase, insa imi vine extrem de greu sa cred ca singura conditie pentru ca romanii sa traiasca mai bine este ca PSD sa fie unit. Mai Lupascule, nu vrei tu sa te mai gandesti putin?
    Eu cred ca principalele conditii a ,,imbogatirii” romanilor ar fi urmatoarele: o legislatie buna, completa si durabila care sa se aplice neconditionat; lepadarea moravurilor de a promova oameni nepregatiti, incapabili in functiile de conducere si o schimbare a rostului guvernarii – adica de la practica guvernarii in sine, la cea subsumata slujirii intereselor cetateanului, dar si ale Romaniei ca stat suveran. Voi nu vedeti ca Romania este un sat fara caini? Ca fiecare venetic face ce vrea in Romania? Ca Romania nu mai conteaza aproape deloc pe arena internationala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *