Când va începe Eltrans activitatea de ridicare și blocare a mașinilor în municipiul Botoșani

hsr masina ridicata botosaniSocietatea Eltrans se pregătește să aplice noul Regulament de ridicare a mașinilor parcate ilegal pe domeniul public al municipiului Botoșani. Directorul societății, Victor Ivănescu, susține că au fost stabilite comisiile pentru predarea/preluarea bunurilor care au fost cumpărate de municipalitate de la HSR și că vor fi preluate doar parcometrele funcţionale. Patru angajați se vor ocupa de parcările cu plată, iar pentru activitatea de blocare și ridicare a mașinilor două persoane.

like facebookAcum lucrăm la modificarea statutului şi am înţeles că la primărie s-a semnat o decizie pentru constituirea unei comisii de predare/primire a bunurilor de retur. Este vorba de parcometre, maşina de ridicat şi dispozitivele de blocare. Dacă bunurile sunt funcţionale putem da drumul, sperăm ca de la data de 1 februarie să dăm drumul la activitatea de administrare a parcărilor”,a declarat Victor Invănescu.

Acesta spune că Eltrans va face și o campanie de informare a populației cu privire la data când va începe activitatea de blocare și ridicare a mașinilor parcare ilegal.

Maşinile ridicate vor fi depozitate pe un teren aflat în spatele sediului Eltrans, din Zona Industrială. Cel mai probabil activitatea va începe în luna februarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *