FC Botoșani -Poli Iași, în sferturile de finală ale Cupei României. Vezi programul complet!

csms iasi- fc botosaniFC Botoșani va întâlni pe Stadionul Municipal pe Poli Iași. Meciurile se vor juca într-o singură manşă, în perioada 27 – 28 februarie – 1 martie, cu începere de la ora 13.30. Excepţie fac partidele televizate, programul acestora urmând a fi comunicat ulterior pe siteul FRF.

Dinamo – CS U Craiova, Hermannstadt – FCSB, Gaz Metan – Astra, Poli Iaşi – FC Botoşani sunt cele patru sferturi de finală ale Cupei.

like facebookÎn premieră, se vor putea face patru schimbări de jucători, cu menţiunea că ultima se poate face în prelungiri şi doar dacă s-au făcut celelalte trei. În plus, Hermannstadt, singura echipă din liga a doua, poate alege terenul pe care va juca.

 Partidele se vor desfăşura într-o singură manşă, pe terenul formaţiei din eşalon inferior sau mai slab poziţionată în sezonul trecut. Hermannstadt este singura echipă din Liga a II-a participantă, în 16-imi eliminând pe FC Voluntari, cea care a obţinut trofeul în ediţia precedentă.

Dacă scorul este egal după 90 de minute de joc, vor avea loc prelungiri şi apoi lovituri de departajare, potrivit ProSport. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *