FC Botoșani transferă un cunoscut mijlocaș de la FCSB

vlad achimFC Botoșani a transferat, în această pauză competițională, un cunoscut mijlocaș de la vicecampioana FCSB. Este vorba de mijlocașul Vlad Achim, care a ajuns sub formă de împrumut sub comanda lui Costel Enache.

Vlad Achim este un mijlocas nascut pe 7 aprilie 1989, in Constanta. Acesta a inceput fotbalul la Centrul de Copii si Juniori de la Farul, de unde a plecat, in 2007, la CS Ovidiu. In 2008 a fost transferat de Ceahlaul Piatra Neamt, club la care a activat pana in 2015, perioada in care a adunat 144 de partide, 16 goluri si 12 pase de gol.

like facebookLa inceputul sezonului trecut, a semnat cu Viitorul Constanta, pentru care a jucat, pana in pauza de iarna, 21 de partide, inscriind de 2 ori si oferind 6 pase de gol. A doua parte a sezonului l-a gasit la FC Voluntari, echipa pe care a ajutat-o sa se salveze de la retrogradare, jucand 16 meciuri, inscriind 2 goluri si oferind o pasa de gol. Ulterior, el a ajuns la FCSB.

De asemenea, mijlocasul are in palmares si o convocare la lotul national, in noiembrie 2015, pentru meciul amical cu Italia, in care, insa, nu a evoluat.

One thought on “FC Botoșani transferă un cunoscut mijlocaș de la FCSB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *