Doi turiști din Botoșani au rămas blocați în masivul Bucegi. A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor pentru salvarea lor

salvamont, turisti, iarna, stiri, botosaniDoi turişti din Botoșani au rămas blocaţi, vineri, în masivul Bucegi, unde viscoleşte şi este ceaţă, a anunțat Serviciul Salvamont Buşteni. Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Botoşani şi o femeie au rămas blocaţi pe creasta Obârşiei, spre vârful Omu. Ei au sunat la 112 și au anunțat că nu mai pot înainta și că femeia riscă să intre în hipotermie, în condiţiile în care a început să îi fie frig.

Salvamontiștii au intervenit timp de trei ore pentru salvarea botoșănenilor.

like facebookCele două persoane din Botoșani nu au necesitat îngrijiri medicale.

Salvamontiștii din Prahova au declarat că botoșănenii nu sunt echipaţi specific zonei şi condiţiilor meteorologice.

3 thoughts on “Doi turiști din Botoșani au rămas blocați în masivul Bucegi. A fost nevoie de intervenția salvamontiștilor pentru salvarea lor

  1. Doresc să informați corect opinia publică. A declarat dl Haiduc că cei doi turiști au fost echipați necorespunzator? Urmăriți pagina de pe Facebook Colț de Rai – Shambhallah Sufletelor Libere dacă doriți să știți adevarata poveste. Semnează Daniel Ciobbanu, un Suflet Liber.

  2. nu cred ca i se poate intampla d-lui Ciobanu asa ceva. El este invincibil. Nu- l doboara nimic. E călit, antrenat, etc, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *