Majorări de lefuri pentru o parte din angajații Consiliului Județean, din ianuarie

sediul consiliului judetean- cj botosaniO parte din angajații Consiliului Județean vor beneficia de majorări salariale la începutul acestui an. Este vorba de angajații cu studii superioare, care fac parte din categoria personalului contractual, și care prestează aceeași activitate ca funcționarii publici, însă ale căror salarii nu s-au majorat decât foarte puțin.

like facebookMacaleți vrea ca și salariile personalului contractual să crească, cu un procent de până la 10%, în această situație fiind 15 persoane.

Majorăm și noi salariul minim, care a ajuns la 1.900 de lei, contribuțiile trec de la angajator la angajat, nu se pierde, nu se câștigă. Vom avea o abordare separată a salariaților contractuali cu studii superioare, în sensul că prestează aproximativ aceeași activitate ca și funcționarii publici și salariile lor sunt mai mici. Am spus sindicatelor să facă o evaluare și să ne dea un punct de vedere în sensul acesta„, a declarat Costică Macaleți.

Din 2018 se va plăti, pentru angajații Consiliului Județean Botoșani, și un spor de 10% pentru cei care lucrează în condiții periculoase sau vătămătoare.

One thought on “Majorări de lefuri pentru o parte din angajații Consiliului Județean, din ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *