Viceprimar al municipiului Botoșani despre bugetul pe 2018: Cred că ne vom descurca foarte bine, dacă vom avea un management eficient

cosmin andrei si mihai tincu consiliul localViceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că Primăria Botoșani se va descurca cu bugetul pe anul 2018, dacă va fi un management eficient. El a declarat că nici pe partea de dezvoltare nu va fi nicio problemă, atâta timp cât anul trecut municipalitatea a cheltuit doar 33% din suma alocată la acest capitol.

like facebookCred că ne vom descurca foarte bine, dacă vom avea un management eficient, pentru că vom avea aceiași bani pe care i-am primit și în 2017 din impozitul pe venit, aceasta este prevederea din Legea bugetului, iar pe partea de dezvoltare oricum am avut un deficit foarte mare și am cheltuit doar 33% din suma de 16 milioane pe care am avut-o alocată. Deci nu am putut să cheltuim nici ceea ce ne-am propus anul trecut și nu este nicio problemă. Rămâne în continuare posibilitatea de a accesa fonduri europene și de a realiza investiții de amploare cu acest instrument”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

El crede că primarul Cătălin Flutur nu va ataca hotărârea de Consiliu Local prin care s-au majorat taxele și impozitele locale cu doar 5%, întrucât ”nu cred că își dorește să pună botoșănenii pe drumuri și să se întoarcă la Direcția de Taxe Locale pentru recalcularea sumelor”, a mai spus Andrei.

 

One thought on “Viceprimar al municipiului Botoșani despre bugetul pe 2018: Cred că ne vom descurca foarte bine, dacă vom avea un management eficient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *