Nereguli depistate de Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani la furnizorii de îngrijiri medicale la domiciliu. 40% din suma decontată a fost imputată

carmen nicolau- director cjas botosaniCorpul de control al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani a realizat un amplu control la furnizorii de îngrijiri medicale din Botoșani și a descoperit mai multe nereguli. Potrivit președintelui CAS Botoșani, Carmen Nicolau, verificarea a cuprins anii 2014-2017 și a fost realizată la doi furnizori.

like facebookDin cei aproape 190.000 lei decontați de instituția de asigurări de sănătate în ultimii trei ani, peste 40% au fost imputați furnizorilor, adică 81.000 lei.

Au fost imputate sume pentru servicii efectuate în afara programului de lucru, cu personal care lucra în altă parte în timpul acelui program. Au fost situații de felul acesta și am imputat sumele constatate ca fiind efectuate altfel decât în condițiile contractului efectuat cu Casa de asigurări”, a menționat Nicolau.

Una dintre firmele care presta astfel de servicii nu a mai venit să își prelungească contractul cu CAS Botoșani pe 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *