Unii medici botoșăneni protestează, alții nu. Peste 100 de medici au încheiat deja acte adiționale

medic familiePeste 100 de medici de familie botoșăneni au semnat actele adiționale la contracte și vor elibera, în continuare, rețete și trimiteri medicale. Carmen Nicolau, președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani, susține că nu sunt semnale din teritoriu cum că medicii nu ar semna actele adițional și că nu ar mai acorda servicii decontate de casele de asigurări de sănătate.

like facebookÎn momentul de față avem peste 100 de acte adiționale semnate de medicii de familie, din 158. Nu avem semnale că refuză semnarea actelor adiționale. Atâta timp cât medicul are contract în sistemul asigurărilor de sănătate, nu este posibilă taxarea pacientului. Doar dacă nu a semnat actul adițional”, a menționat Carmen Nicolau.

Și în județul Botoșani sunt medici de familie care protestează faţă de subfinanţarea asistenţei medicale şi birocraţia din sistem. Aceștia nu au eliberat trimiteri și rețete compensate.

Astăzi dimineață (nr. miercuri) nu s-au eliberat rețete compensate. Așteptăm să vedem ce decis colegii noștri”, a declarat un medic de familie botoșănean.

One thought on “Unii medici botoșăneni protestează, alții nu. Peste 100 de medici au încheiat deja acte adiționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *