Gigi nu riscă cu Moruţan! Poliţă de asigurare de un milion pentru puştiul minune de la Botoşani!

Foto Cancan
Foto Cancan

Gigi Becali nu vrea să rişte nimic cu Olimpiu Moruţan. După ce l-a transferat pe puştiul minune al fotbalului românesc, dar l-a lăsat pe acest în contuinuare până în vară la Botoşani, finanţatorul FCSB s-a asigurat în cazul în care Olimpiu Moruţan se va accidenta în perioada în care va continua să evolueze la FC Botoşani.

like facebookÎn acest sens, în contractul dintre cluburi este prevăzută o clauză pentru un asemenea scenariu. Patronul FCSB a plătit 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 18 ani, sumă la care se adaugă diverse bonusuri şi un procent dintr-un transfer ulterior, şi a acceptat ca jucătorul să rămână până în vară la Botoşani.

Totuşi, Becali va fi acoperit, dacă Moruţan va suferi o accidentare gravă în următoarele luni. Într-un asemenea caz, finanţatorul roş-albaştrilor va putea încasa o poliţă de asigurare de până la un milion de euro.

Decarul lui FC Botoşani, Olimpiu Moruţan, a semnat cu FCSB un contract valabil pe cinci ani cu vicecampioana României, însă, până în vară, va rămâne la actualul său club, urmând a se alătura echipei lui Nicolae Dică abia din sezonul viitor.

Mijlocaşul de 18 ani a declarat că vine cu inima deschisă la FCSB şi speră că va reuşi să contribuie la performanţele echipei. „Sunt foarte pregătit. Ne-am înţeles din toate punctele de vedere. Ca orice copil, am vorbit cu părinţii. Am luat această decizie împreună. Aşa am simţit, că trebuie să semnez cu Steaua (n.r. – FCSB). Contractul este pe cinci ani. Aşa s-a vorbit, să rămân la FC Botoşani până în vară. Vreau să rămân cu picioarele pe pământ, vreau să-mi fac treaba la Botoşani şi sper să intrăm în play-off. Încă nu am vorbit cu domnul Dică, am discutat doar cu domnul Argăseală şi cu domnul Becali. Domnul Becali mi-a lăsat o impresie foarte bună, mi-a dat nişte sfaturi foarte bune, mi-a zis că are mare încredere în mine. În primul rând, vreau să fiu la Steaua şi apoi o să văd ce se întâmplă. Trebuie să joc foarte bine la Steaua (n.r. – FCSB) şi apoi vom vedea, nu se ştie niciodată. Am văzut că sunt foarte mulţi tineri la Steaua (n.r. – FCSB), o să mă ajute şi pe mine, că suntem prieteni şi sper să facem treabă bună”, a declarat tânărul coordonator de joc. La FCSB, Olimpiu Moruţan va avea un contract de 10.000 de euro pe lună. Mijlocaşul are la FCSB o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro.

Sursa> Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *