Poliţia Rutieră, îngrijorată de numărul mare de şoferi care conduc sub influenţa alcoolului

accident, stiri, stauceni, botosaniŞeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Teodor Orhei, şi-a manifestat îngrijorarea faţă de creşterea alarmantă a numărului de şoferi care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta susţine că perioada Crăciunului au fost înregistrate două accidente grave produse de şoferi băuţi, dar şi alte 11 cazuri de conducere sub influenţa alcoolului.

Orhei pune situaţia pe seama faptului că foarte multe zone rurale nu sunt acoperite cu patrule de Poliţie Rutieră, iar şoferii îşi fac de cap.

like facebookA crescut foarte numărul conducătorilor care consumă băuturi alcoolice şi conduc după aceea autovechicule. Majoritatea accidentelor se produs în sate unde circulaţia se desfăşoară pe plan local. Şoferii profită de faptul că nu sunt controlaţi, a afirmat Orhei.

 

 

 

5 thoughts on “Poliţia Rutieră, îngrijorată de numărul mare de şoferi care conduc sub influenţa alcoolului

  1. Păi in zone rurale poliția e ruda cu toata lumea…..in primul rand polițaiul e exemplu….dar aleșii vor imunitate la cei care trebuie să fie exemplu si cei ce trebuie sa aplice legea;eu as scoate imunitatile si as dubla pedepsele pentru polițai si aleși deoarece ei trebuie să fie exemplu in primul rand dar la noi se profita de functie pe toate planurile.

  2. Politia nu pune fiola la fiecare control in trafic, ceea ce este o mare greseala. Sunt care conduc beti si fara permis, nu e o gluma, Foarte multi se cred zmei si nu se tem ca ii lasa reflexele dupa un pahar sau doua. Sunt din astia si trecem pe langa ei zilnic. Foarte adevarat articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *