Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza ANM, pentru noaptea dintre ani

vremea-1Noaptea dintre ani va fi una mai caldă decât ar fi normal, astfel că vor fi cu 10 grade în plus față de valorile obișnuite pentru această perioadă.

Meteorologii spun că doar prin estul Transilvaniei, temperaturile minime vor fi mai scăzute şi se vor încarda între -4 şi până la 3 grade, în timp ce în regiunile extracarpatice, trecerea dintre ani va fi una cu minime pozitive, potrivit Antena3.

Nici din punct de vedere al precipitaţiilor lucrurile nu stau rău. Acestea vor fi, doar pe spaţii foarte restrânse din nordul și nord-vestul ţării.

Se pare că prima zi a Anului Nou ar putea fi o copie la indigou cu prima zi de Crăciun, o vreme deosebit de caldă în mare parte din țară. E vorba de maxime de 15 grade în Oltenia și pe litoral, dar și temperaturi în jurul a 10 grade, în rest. Noaptea de Revelion va fi plăcută din punct de vedere termic, astfel că va fi foarte bine pentru cei care o vor petrece în aer liber. Vor fi -4 în estul Transilvaniei, până la 3-4 grade cu plus în nordul Moldovei și pe litoral. Se vor înregistra -2 în Capitală, iar la miezul nopții, adăugăm 1-2 grade”, a spus Mihai Timu, meteorolog de serviciu ANM, vineri, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *