O tânără de 18 ani îşi acuză tatăl că a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Jandarmii au intervenit

violenta in familie, stiri, botosaniO tânără de 18 ani îşi acuză tată că a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Agresiunea s-ar fi petrecut miercuri seară, în a treia zi de Crăciun, într-o familie din municipiul Dorohoi.

Din spusele fetei, care a declarat că tatăl a lovit-o cu pumnii şi picioarele, nu a fost prima dată când s-au petrecut fapte similare, dar şi-ar fi retras plângerea la insistenţele mamei, în timp ce tatăl susţinea că de fapt el a fost cel agresat, fiind lovit de fiică cu pumnul în zona feţei, el împingând-o pe aceasta pe pat şi nimic mai mult.

like facebookDatorită faptului că cei doi nu prezentau urme vizibile de lovire, nu a fost necesară acordarea asistenţei medicale, care de altfel nu a fost solicitată de tată sau fiică.

În urma plângerilor reciproce formulate de cele două persoane, jandarmii au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violenţă în familie”, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea soluţionării.

 

 

One thought on “O tânără de 18 ani îşi acuză tatăl că a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Jandarmii au intervenit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *