FOTO! Accident! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat

Foto: Lavinia Câșlariu
Foto: Lavinia Câșlariu

Un accident rutier a avut loc, joi, la Ungureni. Două autoturisme s-au ciocnit, apoi unul s-a răsturnat.

Potrivit poliţiştilor, şoferul de 44 de ani al unei Dacia care mergea dinspre Ungureni spre Botoşani a încercat să facă viraj la stânga pe un drum de exploatare, însă, în acelaşi timp, un VW a intrat în depăşire.

Atunci, cele două maşini au intrat în coliziune.

La locul respectiv au ajuns polițiștii, dar și un echipaj SMURD.

like facebookŞoferul VW a fost transportat cu ambulanţa la spital.

accident, stiri, botosani, ungureni (2)accident, stiri, botosani, ungureni (2)

accident, stiri, botosani, ungureni (2)
Foto: Cornelia Cazacu

4 thoughts on “FOTO! Accident! Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat

  1. Ciudat pe drum drept asemenea prostie.
    Tin sa mentionez, 100% sigur, ca aceste 2 masini fac frecvent transport persoane ilegal adica piraterie, ba chiar in una din ele erau 2 călătoare care nu au vrut să meargă cu maxi-taxi ca probabil „fitze” si au mers cu piratul respectiv. Dar poliția susține această practică având în vedere cate masini fac piraterie, ce mosnegi fac piraterie, felul în care circula aceste persoane neverificate pe nici o parte.
    Se numste evaziune fiscală legală cu susținerea organelor ce ar trebui sa combată aceste practici ilegale.
    Dar cand sunt rude ale marilor din politie, taxiuri care numai cu casa marcată nu circula si mai urlă la Uber…ce sa ii faci, ase e la noi….Si in cotidian ca in parlament.

    1. Frecvent maxi-taxi-urile circula cu calatori mai multi decat capacitatea locurilor admise, motiv pentru care sunt preferate masinile de ocazie. Ar fi bine daca politia ar verifica si corectitudinea soferilor in ceea ce priveste numarul de calatori si biletele eliberate …apropo de evaziune fiscala.

  2. Ixulescu, una din aceste doua masini 100% nu facea niciun fel de „piraterie”. Cat despre cealalta, probabil ca soferul avea vreo relatie prin politie, cum sustii, din moment ce a iesit din masina pe picioarele lui, vorbind la telefon pana au ajuns toate echipajele si primind „instructiunile” necesare prin telefon, simuland ca este ranit si „fugind” de la locul accidentului cu ambulanta. Nici macar nu a avut bunul simt sa acorde primul ajutor celuilalt sofer, l-a lasat sa zaca in masina cu rotile in sus, dupa ce a tarat-o pe acel drum drept, cu vizibilitate, cativa metri buni. Totusi sa speram ca adevarul va iesi la iveala si ca se va face dreptate, nu prin pile si relatii, ci prin corectitudine, cum ar trebui sa fie intr-o tara civilizata din UE. Dumnezeu sa aiba grija ca vinovatul sa plateasca!

  3. Ixuleasca ai dreptate. Il cunosc pe soferul din masina lovita si rasturnata. Era singur in masina si mergea la rude la tara. Nu transporta persoane ilegal cum 100% bate campii Ixulescu! Soferul vinovat nu a avut bunul simt sa-l ajute pe cel lovit sa iasa din masina intoarsa desi era cu capul in jos si atasat de centura de siguranta si isi pierduse cunostinta! A preferat sa vorbeasca la telefon in timpul asta si apoi a plecat cu salvarea…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *