FC Botoșani va susține patru partide de pregătire în Antalya

costel enache, fc botosani, stiri, liga 1,Jucătorii FC Botoşani vor reveni din vacanţă pe 7 ianuarie. Costel Enache, antrenorul principal  al FC Botoşani a declarat că echipa îşi va relua pregătirile pe 7 ianuarie, urmând a se pregăti la Botoşani, după care echipa îşi va continua pregătirile timp de două săptămâni în Antalya, unde FC-ul va susţine şi patru partide de pregătire.

like facebookAntrenorul Costel Enache a declarat că până la acest moment s-au fixat trei din cei patru adversari pe care îi va avea în meciurile amicale din Turcia.

„Programul este stabilit. E o perioadă scurtă iar partea de organizare e decisivă. Reunirea va fi pe 7 ianuarie, 8-9 ianuarie vizita medicală, 11 ianuarie deplasarea spre Bucureşti iar pe 12 ianuarie plecăm în Antalya. Din patru meciuri programate, trei sunt deja asigurate. Vom juca cu Ludogoreţ, Baltika Kaliningrad (Liga2 Rusia) şi FC Tosno (Liga 1 Rusia)”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

După 22 de etape scurse din acest sezon, FC Botoşani se află pe locul 5 cu 35 de puncte. Moldovenii au un avans de doar un punct faţă de Viitorul şi Dinamo, echipe aflate pe locurile 6 respectiv 7 şi se află la două puncte de Astra Giurgiu, echipă care a termină 2017 pe locul 4. În cele patru etape care au mai rămas de disputat din acest sezon, echipa pregătită de Costel Enache va juca pe teren propriu cu Juventus şi Gaz Metan Mediaş şi în deplasare cu CSM Poli Iaşi şi Viitorul Constanţa.

Chiar dacă au pierdut ultimele trei partide din Liga I, botoşănenii sunt convinşi că vor putea accede în premieră în play-off-ul Ligii I, Costel Enache, antrenorul principal al echipei afirmând că echipa stă la mâna ei în încercarea de a realiza acest obiectiv.

Sursa: Cancan.ro

One thought on “FC Botoșani va susține patru partide de pregătire în Antalya

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *