Accident! A lovit cu maşina un pieton, l-a dus acasă şi apoi a dispărut

accident noaptea, stiri, botosaniUn bărbat a fost lovit, în Ajunul Crăciunului, de o maşină, iar, la scurt timp după asta, şoferul vinovat l-a pus în maşină, l-a dus acasă şi apoi şi-a văzut de drum.

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Vlăsineşti, conducea un autoturism pe drumul comunal DC 14, pe raza satului Sârbi. Acesta surprinde şi accidentează un bărbat de 40 ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă, în acelaşi sens de mers al autoturismului.

like facebookDupă impact, conducătorul auto conduce victima la domiciliul ei, fără a anunţa organele de poliţie despre producerea evenimentului”, susţin poliţiştii.

La scurt timp, conducătorul auto a fost depistat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge, cea de a doua fiind refuzată.

De asemenea, pietonul a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării îngrijilor medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea ori modificarea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

One thought on “Accident! A lovit cu maşina un pieton, l-a dus acasă şi apoi a dispărut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *