Mai mult de jumătate din cheltuielile Primăriei Botoşani în 2017 s-au dus pe salarii

primaria botosani, stiri, botosaniMai mult de jumătate din cheltuielile totale înregistrate de Primăria Botoşani în 2017 s-au dus pe salarii, potrivit execuţiei bugetului local al municipiului Botoşani în perioada 1 ianuarie- 15 decembrie 2017.

Municipalitatea a avut, de la începutul anului, cheltuieli de 212 milioane de lei, iar din aceştia 115,7 milioane (54,60%) au avut ca destinaţie cheltuielile de personal.

like facebookPentru bunuri şi servicii, Primăria Botoşani a cheltuit 34 milioane de lei (16,06%), în timp ce pentru subvenţii la energie termică şi transport s-au utilizat 12,7 milioane de lei (6,03%). De asemenea, pentru asistenţă socială s-au consumat peste 7 milioane de lei.

Pentru rambursări de credite s-au plătit peste 8 milioane de lei, iar pentru dobânzi peste 3 milioane.

Veniturile totale ale municipiului Botoşani au fost, în 2017, de 232 milioane de lei.

 

2 thoughts on “Mai mult de jumătate din cheltuielile Primăriei Botoşani în 2017 s-au dus pe salarii

  1. Daca mai angajati cativa pierde-vara la primarie si mai acceptati sa se mute niste tigani, de la Stefanesti in Centrul vechi, v-ati scos, inchideti bugetul pe minus. Nu va faceti probleme in acest mod cu teatrul si parcul de agrement, puneti o folie pe ele si mergeti le revelionul pensionarilor, pe care il organizati in ianuarie 2018, unde mancati coliva orasului. Ca astfel in maxim 25 ani acest oras va fi mort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *