O premieră la sfârșit de an: Primul scurtmetraj dedicat sărbătorii de Crăciun realizat de o adolescentă

denisa cameamanMicii reporteri ai ziarului Buzz încheie anul cu o premieră pentru ei. Chiar pe data de 25 decembrie, va fi lansat pe canalul de youtube Televiziunea Adolescenților și pe TeleBuzz.ro primul scurtmetraj realizat de o adolescentă din cadrul cercului de jurnalism “Micii reporteri”.

Filmul intitulat “De ce nu iubesc Crăciunul?”, în regia și scenariul Denisei Sandu de 15 ani, este o poveste specială care ne va pune pe gânduri pe noi toți căci vorbește despre nevoia omului de a fi tolerat și ajutat  mai ales în prag de Sărbători, despre importanța înțelegerii și armoniei în familie.

Pe lângă faptul că a fost regizor și scenarist, Denisa Sandu a contribuit la realizarea film denisa sandu interiorscurtmetrajului și la montaj, dar și în calitate de cameraman. Pe scurt despre film, Iasmina, fiica cea mare a familiei, sătulă să tot asiste la certurile părinților ei, decide să plece de acasă. Hoinărește pe străzi și la un moment dat se retrage lângă o casă veche unde  întâlnește o bătrână care o face să înțeleagă mesajul de fapt al sărbătorii de Crăciun.

Scurtmetrajul realizat de Denisa Sandu încheie practic seria de realizări  înregistrate de micii reporteri în anul 2017, motiv pentru care redacția Buzz mulțumește tuturor colaboratorilor, partenerilor și susținătorilor pentru activitățile derulate, pentru suportul acordat, pentru înțelegere și răbdare, pentru încrederea acordată în realizarea obiectivelor.  film denisa sandu

Redacția ziarului scris de copii și adolescenți a transmis printr-un comunicat de presă film iasminaurmătoarele:

“Se cuvine întâi de toate să înaintăm mulțumiri Primăriei  Botoșani și Consiliului Județean Botoșani pentru colaborarea în proiectele începute, ce pentru membrii cercului de jurnalism „Micii Reporteri”, ce formează redacția Buzz, înseamnă dezvoltare, încredere, implicare, acțiune, viitor.

Mulțumim susținătorilor și partenerilor noștri de bază ca Asociația Română pentru Reciclare RoRec, Europe Direct Botoșani, club Mischa Kids, magazinul Junior, pizzeria Avanti, Facefood, librăria Alexandria. Le suntem recunoscători pentru că susțin educația, cultura, viitorul!

De asemenea, mulțumiri speciale le adresăm colegilor noștri mai mari din presa locală și națională pentru vizibilitate, pentru susținere, pentru sprijin.

Redacția Buzz va încheia anul 2017, cum nu se putea mai bine, cu numărul 70 al ziarului Buzz, ce va apărea la locațiile cunoscute- magazinul Junior, club Mischa Kids și librăria Alexandria, chiar pe data de 28 decembrie.

Anul 2017 a fost un an „galben” pentru “albinuțele” din redacția Buzz și la fel, își doresc să fie și anul care vine, pentru a se dezvolta, pentru a învăța, pentru a fi în continuare activi în comunitatea în care trăiesc.

Tuturor CRĂCIUN FERICIT și un an nou cu bucurii, sănătate și oameni frumoși!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com