Informare meteo de vreme rea pentru județul Botoșani! Cum va fi vremea începând de sâmbătă!

harta, stiri, botosani, informare meteoAdministrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo de vreme rea, care include și județul Botoșani. Potrivit acesteia, începând de sâmbătă, 23 decembrie, ora 2.00 și până duminică, 24 decembrie, ora 22.00, se vor semnala intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zona montană înaltă, precipitații mixte și polei.

Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (22/23 decembrie) până duminică noaptea (24 decembrie), în zona montană, mai ales la altitudini mari, vor fi intervale de timp în care va ninge, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze ce vor depăși 70…80 km/h, iar pe crestele cele mai înalte 90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

like facebookÎn intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și Banat și pe arii restrânse în restul teritoriului, sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, favorizând formarea poleiului.

Intensificări ale vântului cu rafale de 50 – 60 km/h vor fi și în zonele mai joase de relief, cu precădere din nord-estul și sud-vestul țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com