Fotbalistul Andrei Burlacu, de la CS Universitatea Craiova, a devenit Moș Crăciun pentru juniorii Clubului Sportiv Școlar Botoșani

andrei burlacu, cs universitatea craiova, stiri, botosaniBotoșăneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani, club unde mijlocasul stanga al Universitatii Craiova si-a facut junioratul sub comanda profesorului Daniel Schiopu.
Andrei Burlacu se afla in vacanta la Botosani, iar joi dupa-amiaza a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botosani, copii pregatiti de prof. Daniel Schiopu. Burlacu nu a venit cu mana goala, avand pentru tinerii fotbalistii cadouri atat din partea sa, cat si din partea Universitatii Craiova (rucsac, fanion, dulciuri, postere).
andrei burlacu, cs universitatea craiova, stiri, botosaniVa multumesc ca ati venit. Sunt fericit ca ma aflu din nou alaturi de voi. Sunt emotionat, deoarece ma uit la voi si ma revad pe mine acum cativa ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor. Am amintiri frumoase aici si am vrut sa fiu din nou alaturi de voi. Va urez din partea mea si a clubului Universitatea Craiova, Sarbatori Fericite alaturi de familiile voastre”, le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botosaneni.
La finalul antrenamentului, Burlacu i-a oferit fostului sau antrenor de la juniori un tricou al Universitatii Craiovei. In plus, toti juniorii prezenti la antrenament au primit un poster cu primul gol marcat in Liga 1 de Andrei Burlacu, impotriva celor de la Gaz Metan Medias.
Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com si a bifat in acest sezon 17 partide in Liga 1, reusind sa marcheze 5 goluri si 4 pase de gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *