FOTO Cât de mare s-a făcut fiul lui Petre Roman și al botoșănencei Silvia Chifiriuc și ce va moșteni de la tatăl său

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Fiul lui Petre Roman a crescut și este un băiețel extrem de frumos. La un show TV, Petrus face dezvăluiri despre celebrul său tată. Petre Roman se află la cea de-a doua căsnicie, după ce, în anul 2009, s-a căsătorit cu interpreta de munică ușoară, botoșăneanca Silvia Chifiriuc. Din mariajul celor doi a venit pe lume un băiețel, Petrușcare acum are opt ani și este pe zi ce trece mai simpatic.

Petre Roman, fostul premier al României, este invitat alături de moștenitorul său, Petrus, la o emisiune de televiziune, unde puștiul vorbește despre celebrul său tată.

like facebookJoi, 21 decembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, Petrus va dezvălui câteva dintre secretele și obiceiurile tatălui său, Petre Roman.
De pildă, Petrus va spune că tatăl său are obiceiul să stingă toate luminile prin casă, pentru că nu-i place risipa, dar și că are o mare pasiune, mersul pe munte, căruia îi dedică timp săptămânal. De altfel, când Petrus era foarte mic, celebrul său tată îl punea în spate, într-un rucsac special, și pleca așa cu el în drumeție.

petre roman fiu clikÎn aceeași ediție, Petre Roman va vorbi și despre o pușcă specială, cu valoare sentimentală, pe care Petrus o va moșteni, la timpul potrivit.

“Petrus e foarte încântat de pușca aceasta, pe care o are de la tatăl meu, respectiv bunicul lui, pe care nu l-a cunoscut. Bunicul o are de la Majestatea Sa, regele Mihai I”, spune fostul prim-ministru.

Sursa: Libertatea

One thought on “FOTO Cât de mare s-a făcut fiul lui Petre Roman și al botoșănencei Silvia Chifiriuc și ce va moșteni de la tatăl său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *