Elevi și profesori de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” premiați la Parlament

Premiere CNME,2017Marti,19 decembrie, la Palatul Parlamentului,a avut loc festivitatea de premiere a elevilor care au obținut distincții la olimpiade și concursuri internaționale-2017-,a profesorilor care i-au pregătit și a unităților de învățământ de proveniență ale elevilor olimpici internaționali pe discipline școlare. Pentru al V-lea an consecutiv, Colegiul Național “Mihai Eminescu” Botoșani primește din partea Ministerului Educației Naționale și Guvernului României “Diploma de Excelență”pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar 2017-2018.

like facebookColegiul Eminescu a fost reprezentat de elevii: Anghel Andrei-mențiune la Olimpiada Internaționala de Lectură -și Bălăucă Ștefan Răzvan-medalia de aur la Olimpiada Internaționala de Științele Pământului și bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică.

olimpici tamara ciofu razvan balaucaLa ceremonia de premiere au mai fost invitați:directorul Colegiului Național “Mihai Eminescu” ,Cristina Chiriac, precum și  următoarele cadre didactice: Bălăucă Cristina, Huțanu Liviu, Damean Diana, Guceanu Constantin, Pintilei Aurelian, Poroșniuc Daniel Dumitru, Zamfirescu Violeta, Zbughin Violeta. Premiile au fost înmânate de Ministrul Educației Liviu Pop și de Președintele Comisiei pentru Învățământ din Senat, Ecaterina Andronescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *