Licitația sfârșitului de an! Aproape patru milioane de euro alocaţi pentru o investiţie în infrastructură

anunt licitatie, stiri, botosaniAproape patru milioane de euro alocaţi pentru o investiţie în infrastructură într-o comună din judeţul Botoşani. Primăria din comuna Hiliseu-Horia a scos, marţi, la licitaţie, serviciile de proiectare şi execuţie a lucrări pentru obiectivul de investiţie „Modernizare drumuri de interes local în comuna Hilişeu-Horia, judeţul Botoşani”.

Este vorba de 14 tronsoane de drumuri de interes local din toate satele componente ale comunei. Lungimea drumurilor propuse spre modernizare este de 21,827 km.

like facebookValoarea estimată a lucrării este de 16,06 milioane de lei.

Primarul din Hilișeu Horia, Ioan Butnaru, susține că unul din scopurile pentru care sunt modernizate satele comunei este acela de a determina tinerii să revină acasă din străinătate.

like facebookToate satele din comuna Hilișeu Horia vor avea parte de modernizare. Aproximatriv 4,5 kilometri de drum asfaltat pe fiecare sat în parte. Am încercat să realizăm aceste investiții în zonele care se dezvoltă la momentul actual, în ideea că se construiesc noi locuințe și că vom atrage acele persoane plecate în străinătate să se întoarcă acasă”, a spus primarul Ioan Butnaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *