FOTO Misiune din suflet pentru suflet a pompierilor dorohoieni

pompieri camin batraniSiguranță și bucuria Crăciunului, le-au dăruit pompierii dorohoieni, persoanelor asistate în Unitatea de Asistență Medico-Socială Mihăileni.  Activitatea de recunoaștere în teren și  educare preventivă în domeniul situațiilor de urgență s-a transformat într-o misiune din suflet pentru suflet. Astăzi, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi nu au mai întins linii de furtun, ci o mână de ajutor unor oameni greu încercați de viață.

like facebookProfund impresionați de poveștile lor de viață, pompierii dorohoieni au dorit să le aducă un strop de alinare şi le-au dus obiecte de strictă necesitate, dulciuri, alimente și articole de îmbrăcăminte.

Bunurile au fost achiziţionate prin contribuţia cadrelor subunității. Dăruind cu câte puţin, fiecare coleg a adus zâmbete pe fețele acestor bătrâni.

Lacrimile de mulțumire din ochi, chipurile vesele și recunoștința din glas au contribuit la îndeplinirea cu succes a misiunii.

pompieri daruri natrani

IMG-20171219-WA0015

One thought on “FOTO Misiune din suflet pentru suflet a pompierilor dorohoieni

  1. De ce nu s.au pus poze cu pompierii operativi?! S-au pus în poze cele două căpetenii de la isuj dorohoi de care suntem satui….puneti fraților la acte caritabile oamenii care muncesc,nu maimutele din birou….si da sunt subofițer operativ nu va chinuiți sa aflati care si cum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *