Becali i-a găsit un nou post lui Moruţan şi revoluţionează primul 11 de la FCSB

morutanOlimpiu Moruţan (18 ani) este următorul jucător care va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică, la FCSB. Fotbalistul celor de la FC Botoşani a bătut deja palma cu Gigi Becali şi va semna cu gruparea roş-albastră în următoarele zile.

like facebookDeşi Moruţan este un fotbalist de profil ofensiv, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că i-a găsit deja acestuia postul pe care va evolua. Nu în linia de 3 din spatele vârfului, în sistemul folosit de Dică, ci în faţa apărării, alături de un „închizător”, cel mai probabil Nedelcu.

„Vreau să fac o echipă care să joace 4-2-3-1. Vreau ca un mijlocaş dintre cei doi din centru să fie marcator. Să fie între 8 şi 10. Adică un mijlocaş care să marcheze goluri. Moruţan aleargă foarte mult, acolo îl văd, central, coordonator, recuperator. Asta vreau de la Moruţan! Dacă o să reuşim asta, noi putem avea în primul 11 6 jucători sub 21, cu tot cu portarul. Vreau un mijlocaş central care să şi marcheze!”, a spus Becali, la Pro X.

Cum ar arăta FCSB, în viziunea lui Becali: Vlad: Benzar, Planic, Bălaşa, Morais – Moruţan, Nedelcu – D. Benzar, ManComan – Tănase

18 ani are Moruţan

600.000 de euro e cota de piaţă a lui Moruţan

6jucători sub 21 de ani ar putea avea FCSB în primul 11, conform dorinţei patronului

Sursa: digisport

One thought on “Becali i-a găsit un nou post lui Moruţan şi revoluţionează primul 11 de la FCSB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *