FOTO Ședința ADI Eco-proces, amânată pentru că primarii au absentat pe rupte. Macaleți: Nu au cultura asocierii!

costica macaleti sedinta eco procesPrimarii din județ au spus ”pas” unei noi ședințe ADI Eco-proces. Din lipsă de cvorum, ședința a fost amânată pentru miercuri. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a criticat încă o dată absența primarilor.

Mă bucur că sunteți disciplinați. Ceilalți nu au cultura asocierii și nu e în regulă”, le-a spus Macaleți celor prezenți.

like facebookUn consilier local de la Primăria ”Mihai Eminescu” s-a arătat nemulțumit că ședința a fost amânată și că va trebui să mai facă un drum până la Botoșani.

Putea fi găsită o altă zi, pentru că toată lumea are treabă săptămâna aceasta. Am pierdut azi un drum și mâine vin iar?”, a spus consilierul.

Ședința a fost convocată pentru a se vota bugetul de venituri și cheltuieli la ADI Eco-proces pe 2018 și pentru a aproba Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare din judeţul Botoşani.

primari eco proces

One thought on “FOTO Ședința ADI Eco-proces, amânată pentru că primarii au absentat pe rupte. Macaleți: Nu au cultura asocierii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *