FOTO Botoșănean medaliat la Laval. Primarul Cătălin Flutur a primit de asemenea insigna de aur și drapelul orașului Laval

Vania Atudorei, premiat in Canada, stiri, botosaniUn botoșănean a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, medalia de argint pentru Benevolat a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Angliei și a Canadei, dar și insigna de Aur a Orasului Laval.

Este vorba de cetățeanul de onoare al municipiului Botoșani, Vania Atudorei, cel care a primit distincțiile în carul unei ceremonii desfășurate, duminică, la sediul Primăriei din Laval, orașul canadian înfrățit cu Botoșaniul.

Vania Atudorei, premiat in Canada, stiri, botosaniÎn cadrul aceleiași ceremonii,  primarul Marc Demers a oferit primarului Botoșaniului, Cătălin Flutur, insigna de aur și drapelul orașului Laval, cu prilejul împlinirii a zece ani de la înfrățirea celor două orașe.

Laval are o populație de 430.000 de locuitori și este al treilea mare oraș din Canada franceza si al 13-les oras din Canada.

Vania Atudorei este primul roman care este distins cu aceasta medalie, dar si primul cetatean din orasul Laval.

Sursa: Comunicat Primaria Botosani

One thought on “FOTO Botoșănean medaliat la Laval. Primarul Cătălin Flutur a primit de asemenea insigna de aur și drapelul orașului Laval

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *