Conturile Primăriei Mihălășeni au fost deblocate cu bani din fondul de rezervă al Guvernului

oieri in strada in comuna Mihalaseni- BotosaniConturile Primăriei Mihălășeni au fost deblocate, după ce Guvernul a alocat din fondul de rezervă suma de 693.000 lei. Primăria avea sechestru pe o parte din bunuri, fiind în imposibilitatea de a mai achita cheltuielile de funcționare după ce instanța a decis să plătească aproape 700.000 de lei unei firme pentru un proiect implementat la nivelul comunei dar pentru care nu au mai fost asigurate fondurile necesare pentru finalizare.

like facebookEste vorba de un proiect care viza împădurirea unei suprafețe de teren de pe raza unității administrativ-teritoriale. Banii trebuiau virați de Agenția Fondului de Mediu dar plățile nu s-au mai făcut din lipsă de resurse financiare.

Firma care a executat lucrările de împădurire a dat în judecată Primăria Mihălășeni pentru a recupera banii, astfel că decizia a fost nefavorabilă primăriei iar conturile au fost blocate. Sub sechestru era și un buldoexcavator cu care primăria trebuia să asigure deszăpezirea din iarna aceasta.

Prin acordarea acestui ajutor financiar Primăria Mihălășeni a reușit să-și rezolve o parte din probleme.

One thought on “Conturile Primăriei Mihălășeni au fost deblocate cu bani din fondul de rezervă al Guvernului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *