Oripilant! Act sexual mimat de trei tineri cu figurinele din parcul Mihai Eminescu

figurine iarnaAflaţi în misiune de patrulare, poliţiştii locali au surprins în noaptea de 15 decembrie, orele 00.35 trei tineri care mimau actul sexual cu figurinele de iarnă din parcul Mihai Eminescu. M. Gabriel în vârsta de 18 ani, M.Dumitru-Ciprian de 20 ani şi C, Constantin-Iulian de 19 ani, toţi trei din Copălău, judeţul Botoşani, îşi petreceau timpul liber într-un mod cu totul atipic.

like facebookAflaţi în parcul Mihai Eminescu din municipiu, cei trei tineri au început să „îmbrăţişeze” ornamentele personajelor de poveste, aflate în orăşelul copiilor.

Dispecerul de serviciu a observat fanteziile celor trei tineri, informând patrula mobilă din cadrul Poliţiei Locale, care i-a surprins în timp ce îşi derulau „scenele fierbinţi”.

Conduşi la sediul Poliţiei Locale pentru identificare, cei trei au recunoscut faptele, iar consumul de băuturi alcoolice, scenele obscene şi deteriorarea ornamentelor, au constituit motivul sancţionării cu amendă cuprinsa între 400 şi 1000 lei.

Interesant este modul de petrecere a timpului liber de către unii tineri, iar tulburător este faptul că în urma eforturilor municipalităţii, a sumelor investite, nu reuşim să păstrăm un oraş curat, liniştit şi sigur”, a declarat Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale.

One thought on “Oripilant! Act sexual mimat de trei tineri cu figurinele din parcul Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *