Becali a dezvăluit ce salariu va avea Moruțan! Jucătorul a venit cu o propunere care l-a lăsat mască pe finanțator

morutanGigi Becali a anunțat și el că s-a înțeles cu Botoșaniul pentru transferul lui Olimpiu Moruțan. Totuși, finanțatorul FCSB susține că nu a ajuns la un acord cu jucătorul, care a venit cu o propunere incredibilă.

like facebook”Dacă Moruțan are salariu de 2.000 de euro. Eu pot să-i dau 4-5.000 să joace la Steaua și vine. Eu am zis că îi dau 8.000, că vreau eu să îi dau. Mi-a spus domnul Iftime ”da, domnule, băiatul a zis că vine. Și în perioada asta până în vară îi dau eu 4.000”. Mai are pretenții să îi dea și Steaua 4.000. Vreau să îi dau eu 4.000 când nu joacă la mine. Sunt niște lucruri aiurea, nu le putem face. Așa i-o fi băgat în cap impresarul”, a spus Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

 Moruțan va rămâne până în vară la FC Botoșani și, în cazul în care cele două echipe vor ajunge în play-off, va evolua împotriva FCSB-ului. Suma de transfer încă nu este cunoscută.

Moruțan a ajuns la FC Botoșani în vara lui 2016, de la U Cluj, liber de contract. 18 ani are Moruțan, 21 meciuri, două goluri și patru pase de gol are Moruțan pentru FC Botoșani în acest sezon.

600.000 de euro este cota de piață a lui Moruțan, conform transfermarkt.com.

Sursa: Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *