Succes major al parlamentarilor PSD: Anul viitor începe modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos!

harta drum botisani tg frumosParlamentarii PSD de Botoșani au făcut doi pași decisivi în realizarea celui mai important proiect de investiții al județului: modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos. Astfel, în ședința de astăzi a executivului, a fost aprobată Hotărârea de Guvern  pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Modernizarea DN 28B Botoșani – Târgu Frumos” în lungime de 76 de km. În același timp, în comisiile reunite de buget-finanțe ale Parlamentului a fost aprobat, tot azi, amendamentul adus la Legea bugetului de stat privind alocarea finanțării necesare în 2018 pentru demararea proiectului.

Valoarea totală a investiției este de 366 milioane lei, inclusiv TVA, bani care vor fi alocați în următorii doi ani prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

like facebookAstăzi este o zi importantă pentru județul nostru. Guvernarea PSD se dovedește din nou ca fiind o guvernare pentru Botoșani. După ce în guvernarea anterioară a PSD am reușit să modernizăm drumul Botoșani-Suceava, iată că acum, tot guvernul PSD a aprobat finanțarea modernizării drumului Botoșani-Târgu Frumos. Astfel, toți botoșănenii se vor putea bucura de condiții cu adevărat europene în momentul în care vor dori să călătorească spre Iași sau spre București”, a declarat președintele PSD, senatorul Doina Federovici.

În același timp, deputatul Marius Budăi, membru în comisia de buget-finanțe, a susținut amendamentul depus la Legea Bugetului pentru 2018 de către parlamentarii PSD din Botoșani și care prevede alocarea sumelor necesare demarării proiectului. Amendamentul a fost votat în unanimitate.

În aceste zile, parlamentarii PSD din Botoșani au făcut un efort deosebit pentru a-i convinge pe ceilalți colegi din comisiile reunite de buget-finanțe să aprobe acest amendament extrem de important pentru noi. Efortul lor m-a ajutat foarte mult în cadrul dezbaterilor din comisie când am susținut amendamentul și am arătat cât de importantă este modernizarea acestui drum pentru dezvoltarea județului Botoșani”, a declarat deputatul Marius Budăi.

Senatorii și deputații social-democrați botoșăneni au demonstrat încă o dată că fac cinste alegătorilor care i-au trimis în Parlament, că fac într-adevăr guvernare pentru Botoșani și nu se hazardează să facă doar declarații populiste” a precizat președintele PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici.

Sursa: comunicat PSD

2 thoughts on “Succes major al parlamentarilor PSD: Anul viitor începe modernizarea drumului Botoșani-Târgu Frumos!

  1. Cum succes? Asta au promis , ei sunt la guvernare! S-AU bătut între ei și au câștigat psd-iști din Botoșani? ? Așteptăm ca în 2017 sa facă și creșele promise, sa achizitioneze câte o ambulanță la fiecare comună, sa asfalteze drumul national de pamant, sa scadă ROBOR-ul, euro sa revină la 4.45, motorina la 4.40 lei pe litru, inflația sa fie iar de 0 %, oul 0.4 ron, salarii nete dublate (măcar mărite cu 25%), penalii sa nu mai fie în parlament, o masa calda în scoli, spitalele regionale, promovârea oamenilor valoroși nu a pilelor , rudelor și a altor asemenea și câte și mai cate altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *